Austeru un lociņu voks ar liellopu gaļu
Viegli pagatavojams voks ķīniešu gaumē.
2 porcijas
Sastāvdaļas:
200 g liellopu gaļas filejas
½ paprika
1 neliels sarkanais sīpols
½ neliels cukīni
Sauja strēmelēs sagriezta Ķīnas kāposta
120 g BLUE DRAGON Austeru un lociņu Stir Fry mērce
TILDA Indijas Basmati rīsi piedevām
Sastāvdaļas marinādei:
1 ēdamk. kartupeļu cietes
1 ēdamk. KIKKOMAN Dabiski raudzēta sojas mērces
1 ēdamk. ūdens
2-3 tējk. BLUE DRAGON Sezama eļļas
Pagatavošana:
1. Liellopu gaļu sagriež kumosa lieluma strēmelēs.
2. Visas marinādes sastāvdaļas samaisa kopā un tajā marinē liellopu gaļas gabaliņus 10-15 minūtes .
3. Visus dārzeņus sagriež līdzīga lieluma strēmelēs.
4. Pannā uzkarsē eļļu un maisot cep liellopu gaļas strēmeles, kad tās gatavas, noņem no pannas.
5. Pannā maisot cep sīpolu 1-2 minūtes, pievieno papriku, apmaisa.
6. Pievieno cukīni, maisot cep vēl 2 minūtes.
7. Pievieno apceptās liellopu gaļas strēmelītes un austeru un lociņu Stir Fry mērci, maisot cep 2 minūtes.
8. Pievieno Ķīnas kāpostu un visu labi apmaisa.
9. Pasniedz siltu ar Basmati rīsiem.