Atpakaļ

Dārzeņu Masala

Dārzeņu Masala

Gards vegānisks karijs indiešu gaumē.

4 porcijas

Sastāvdaļas: 

200 g ziedkāposta
1 vidēji liels sīpols
1 vidēji liels cukini
1 sarkanā paprika
1 dzeltenā paprika
100 g saldēto zirnīšu
200 g konservētu vai svaigu, mizotu tomātu
100 ml ūdens
2 ēdamk. PATAK’S Karija pasta, maigā
3 ēdamk. augu eļļas
1 ēdamk. kapāta koriandra

Pagatavošana: 

1. Ziedkāpostu sadala mazākās daļās, sīpolu smalki sagriež, cukini, tomātus, piparus griež nelielos gabaliņos.
2. Kastrolī uzkarsē eļļu un apcep sīpolus līdz tie ir caurspīdīgi.
3. Pievieno ziedkāpostus un viegli apcep 1-2 minūtes.
4. Pievieno pārējos dārzeņus un ūdeni, visu sautē 5 minūtes.
5. Pievieno Maigo karija pastu un tomātus, sautē 15 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
6. Kad sautējums gatavs, pievieno kapātu koriandru.


Lietojot cesars.lv vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai saskaņā ar mūsu Privātuma politikuPiekrītu