Klasiskais Ķīnas saldskābais cālis ar nūdelēm
Viegli pagatavojama maltīte ķīniešu gaumē, kas pārsteigs ikvienu.
2 porcijas
Sastāvdaļas:
200 g vistas fileja
1 vidēji liels burkāns
1 sarkanais sīpols
½ paprika
2 gredzeni konservēta ananāsa
1 paciņa BLUE DRAGON Saldskābā Stir Fry mērce
1 porcija BLUE DRAGON Olu nūdeļu ligzdiņas
eļļa cepšanai
Sastāvdaļas marinādei:
1 ēdamk. kartupeļu ciete
1 ēdamk. KIKKOMAN Dabiski raudzēta sojas mērce
1 ēdamk. ūdens
2-3 tējk. BLUE DRAGON Sezama eļļa
Pagatavošana:
1. Vistu sagriež kumosa lieluma gabalos.
2. Visas marinādes sastāvdaļas samaisa kopā un 15 minūtes tajā marinē vistu.
3. Dārzeņus sagriež nelielos, kumosa lieluma gabalos.
4. Katliņā uzvāra ūdeni, tajā olu nūdeles vāra 2-3 minūtes, salauž mazākos gabalos, gatavās nūdeles nokāš.
5. Pannā uzkarsē eļļu un maisot apcep vistu, kamēr tā kļūst zeltaini brūna, tad noņem no pannas.
6. Pannā uzkarsē eļļu, pievieno burkānus un sīpolus un maisot cep 2 minūtes.
7. Tad pievieno papriku un maisot cep vēl 2 minūtes.
8. Pievieno vistu, nūdeles un ananāsu, visu labi apmaisa un maisot cep 2 minūtes.
9. Pievieno Saldskābo Stir Fry mērci un maisot cep vēl apmēram 2 minūtes.