Kung Pao vista
Tikai dažas sastāvdaļas un tiksiet pie viegli un ātri pagatavojama voka ķīniešu gaumē
2 porcijas
Sastāvdaļas:
1 vistas fileja
1 paprika
1 sauja Indijas riekstu
120 g BLUE DRAGON Hoi Sin un ķiploku Stir Fry mērces
Eļļa cepšanai
TILDA Indijas Basmati rīsi piedevām
Pagatavošana:
1. Sausā pannā apgrauzdē Indijas riekstus.
2. Vistas fileju un papriku sagriež mazos kumosa lieluma gabaliņos.
3. Pannā ar augstām malām uzkarsē eļļu, tajā maisot cep vistas gaļu pāris minūtes, kamēr tā ir gandrīz gatava.
5. Pievieno papriku un maisot cep ~2 minūtes.
6. Pievieno apgrauzdētos riekstus un Hoi Sin-ķiploku Stir Fry mērci, maisot cep vēl 1 minūti.
7. Pasniedz siltu ar Basmati rīsiem piedevās.