Atpakaļ

Taizemes zivju karijs

Taizemes zivju karijs

Zivju karijs, kura garša aizvedīs ceļojumā uz Taizemi!

2 porcijas

Sastāvdaļas: 

50 g AROY-D Sarkanā karija pasta
400 ml FUDO Kokosriekstu piens
6 mazi kartupeļi
Sauja ķirštomātu
300 g asara filejas (var izmantot citu zivi pēc izvēles)
Saišķis koriandra
Sula no 1 laima
TILDA Aromātiskie Taizemes Jasmīnu rīsi piedevām


Pagatavošana: 

1. Kartupeļus un zivi sagriež kumosa lieluma gabalos, koriandru smalki sakapā.
2. Kastrolī liek sarkano karija pastu, maisot karsē.
3. Pievieno kokosriekstu pienu, daiviņās sagrieztus kartupeļus un vāra apmēram 8 minūtes vai līdz kartupeļi sāk palikt mīksti.
4. Pievieno gabalos sagrieztu zivi un vāra apmēram 3 minūtes vai kamēr zivs ir gatava.
5. Kad karijs jau gandrīz gatavs, pievieno ķirštomātus, kapātu koriandru un laima sulu.
6. Pasniedz siltu ar vārītiem Jasmīnu rīsiem.


Lietojot cesars.lv vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai saskaņā ar mūsu Privātuma politikuPiekrītu