Tom Yum zupa

Klasiska taizemiešu zupa.
3-4 porcijas
Sastāvdaļas:
1 ēdamk. augu eļļa 50 g AROY-D Tom Yum zupas pasta 1 DIAMOND citronzāles stiebrs, pāršķelts gareniski (ieteicams) 450 ml ūdens 50 g šampinjoni, sagriezti daiviņās 50 g ķiršu tomāti, pārgriezti uz pusēm 1 čili pipars, sagriezts smalkās ripiņās (pēc vēlēšanās papildus asumam) 150 g jūras veltes 2 tējk. SQUID zivju mērce ¼ laima sulas 3-4 zariņi svaigs koriandrs, sakapāts
Pagatavošana:
1. Katlā uzkarsē eļļu, pievieno Tom Yum zupas pastu un citronzāli, maisot karsē 2 minūtes.
2. Pievieno ūdeni, turpina karsēt.
3. Kad ūdens sāk vārīties, pievieno sēnes, tomātus un čili piparus. Visu karsē, līdz atkal zupa sāk vārīties un vāra vēl 2 minūtes.
4. Pievieno jūras veltes, zivju mērci un laima sulu. Vāra vēl 2 minūtes.
5. Pirms zupu pasniegt, no katla izņem citronzāli, lai būtu vieglāk servēt.
6. Pasniedz siltu, pārkaisot ar koriandru.